Известие

Collapse
No announcement yet.

масло в ауспуха сив пу6ек алфа 145 тс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

НЕ,
    напиши ква ти е колата?

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

alfa 145 1.4 TS 98 g.
      ALFA145 1.4 TS 98

Comment

Първоначално публикувано от sisko75
        вчера я подплаших с 200км и нямаше никакъв проблем не знам какво става ако е счупен маслен сегмент едва ли ще има тази мощност не знам кво да яправя да отварям ли главата
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

благодаря за всички мнения и съвети най вече на yon измих масления сепаратор и засега всичко е наред
          ALFA145 1.4 TS 98

Comment

каде се намира тази тема :тема за оил вайпър сепаратора в капака на клапаните и почистването му с коресилин

че нея открих ако може линк да ми дадете
            ALFA 146; 1.8 TS; 1998

Comment

Първоначално публикувано от sisko75
              .... ако е счупен маслен сегмент едва ли ще има тази мощност ....
              Не мисля, че маслен сегмент ще влияе на мощността. Старата кочина (FIAT 124 )я взех с компресия на цилиндрите 7,5 - 4 - 8 - 7,5 и се набираше на самолет. След една разходка до Пловдив компресията стана 7,5 - 0 - 8 - 7,5 и 2-ри цилиндър стана пътник без билет в мАторЯ. Колата дърпаше както и с работещи 4 цилиндъра, но 2-пъти при сръчкване всичко под капака ставаше в масло през пръчката, и тресеше зверски. Като отворих моторетката - и на 4-те цилиндъра 1-ви компресионен беше счупен, а на 2-ри цилиндър и 2-та (при вадене на буталото си падаха сами). Маслените бяха някакъв пружинков тип изцяло и не мисля, че можеха да се счупят, най-много да се поизносят (колата харчеше нормално масло - фабрично няма гумички на клапаните) (Последното изречение е просто като инфо, защото на алфата не знам маслените сегменти какви са).
              Та затова си мисля така за масления сегмент ...
              75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
              155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
              FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
              Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Само да вметна че тая 145 1.4 TS може да вдигне 200 само в мечтите...или ако я пуснат от самолет
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Е как тогас с моя кенеф 1,4 т,спарк с 4 човека пътя за созопол дигна 190 ??? и още можеше да я напаржа ама се люлее като на лили иванова кучето и сам с гуми 175 следващия път ще снимам щото и други авери ме ядат за този филм дет се получи

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                    Само да вметна че тая 145 1.4 TS може да вдигне 200 само в мечтите...или ако я пуснат от самолет
                    Аз съм правил 195 по километраж, а можеше и още 100%. Да не говорим че имаме един колега stefi който след италфест 2005 я беше снимал неговата 1.4 с над 200......не ми се търси сега неговите снимки по темите от 2005 г.
                    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Ех , ей го още един мечтател
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                        ти па
                        тя твойта дига около 280 ма ти само не си я снимал
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

с 14ки джанти и мойта ше дигне 210 по нейния си километраж
                          и по нанадолнището де, и сам и с 10л бензин
                          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                            с 14ки джанти и мойта ше дигне 210 по нейния си километраж
                            и по нанадолнището де, и сам и с 10л бензин
                            пропусна попътен вятър 10 м/сек както и специфична влажност на въздуха под 77% при температура на въздуха от 22С
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                              За това казах че е по километраж незнам колко е било реално и бях с гуми 195/50/15

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                                Първоначално публикувано от Crusader
                                Аз съм правил 195 по километраж, а можеше и още 100%. Да не говорим че имаме един колега stefi който след италфест 2005 я беше снимал неговата 1.4 с над 200......не ми се търси сега неговите снимки по темите от 2005 г.
                                малко съм излъгал, НО ето ви ги снимките за които говорих...

Comment

Working...
                                X